Om oss

Namnet

För dig som inte är Hörbybo så kan kanske namnet ge lite huvudbry. Här kommer en kort förklaring…
Inspirationen till namnet kommer från en författarinna som bodde i Hörby på slutet av 1800-talet. Hennes namn som gift var Victoria Benedictsson och hon skrev under pseudonymen Ernst Ahlgren. Ernst & Victoria är alltså en och samma person.


Filosofin

På Ernst & Victoria vill vi att du som kund ska känna att just du är i fokus. Vi lyssnar på dina önskemål och låter dem inspirera oss.
Kom in, sätt dig ner och njut av den avslappnande stämningen. Läs en tidning och låt oss bjuda dig på en kopp nybryggt kaffe.
  content1 content2content3 content4 

 

 DSC0074

Karolin

Startade 2010 salong Ernst & Victoria och har många års erfarenhet inom frisöryrket. Hon har nyligen tagit sitt mästarbrev och är tekniker för Joico. Hos Karolin är kreativiteten alltid på topp, vilket inte bara syns på frisörjobben utan även i skyltningen på salogen. 

 DSC0173

Petronella

Shoppingtokig tjej som har funnits med på salongen sedan starten 2010. Under hösten 2017 blev Petronella delägare till salongen ihop med Karolin. Hon har sedan tidig ålder varit säker på sitt yrkesval och med sitt sprudlande humör blir det inte bättre. På fritiden läggs det mycket tid på hästen. 


 

Emilia bild

Emilia

En riktig wanderlust som tycker om att resa och uppleva andra kulturer. Hon har haft gesällbrev i 9 år och hunnit jobba i Hörby, Lund, Malmö och även några år utomlands. Emilia är väldigt passionerad över frisöryrket och sätter alltid kunden i fokus. Hon älskar utmaningar och att försöka hitta något för just dig. 

Nelly
Tjejen som hittat hit efter ett par års arbete på en stor salong i Köpenhamn. Hon älskar att resa till nya platser och spendera tid med vänner och familjen. Nelly brinner för sitt yrke och inspireras av att inspirera. 

 

 

 

Gamla Torg 3, 242 31 Hörby | Tel: 0415-143 23 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  | Öppettider: Mån: 9-20 | Tis 8-18 | Ons 9-20 | Torsd 7-18 | Fre 8-18 | lördag 8-14

Avbokning måste ske senast 24 h innan behandling för att slippa debitering!