Om oss

På Ernst & Victoria vill vi att du som kund ska känna att just du är i fokus. Vi lyssnar på dina önskemål och låter dem inspirera oss.

Namnet

För dig som inte är Hörbybo så kan kanske namnet ge lite huvudbry. Här kommer en kort förklaring…
Inspirationen till namnet kommer från en författarinna som bodde i Hörby på slutet av 1800-talet. Hennes namn som gift var Victoria Benedictsson och hon skrev under pseudonymen Ernst Ahlgren. Ernst & Victoria är alltså en och samma person.

Filosofin

På Ernst & Victoria vill vi att du som kund ska känna att just du är i fokus. Vi lyssnar på dina önskemål och låter dem inspirera oss.
Kom in, sätt dig ner och njut av den avslappnande stämningen. Läs en tidning och låt oss bjuda dig på en kopp nybryggt kaffe.

Karolin

Karolin

Startade 2010 salong Ernst & Victoria och har många års erfarenhet inom frisöryrket. Hon har nyligen tagit sitt mästarbrev och är tekniker för Joico. Hos Karolin är kreativiteten alltid på topp, vilket inte bara syns på frisörjobben utan även i skyltning på salongen.
Petronella

Petronella

Funnits med på salongen sen 2010 & blev delägare tillsammans med Karolin 2017. Har sedan tidig ålder varit säker på sitt yrkesval & älskar mötet med kunden. Är för tillfället mammaledig.
Mathilda

Mathilda

Eslövstjejen som hittade till Hörby sommaren 2018. Efter många års erfarenhet i en större frisörkedja i Lund ville Mathilda prova på något lite mindre & mer personligare. Älskar att resa & spendera tid med familjen. Det bästa med yrket är förvandlingen från att kunden sätter sig i stolen till att den lämnar nöjd & med en ny bokad tid.
Elina

Elina

Har tidigare jobbat många år på en salong i Ystad, tog sitt gesäll 2006. Älskar att ständigt utvecklas och är redo för nya utmaningar i Hörby. På fritiden umgås hon med familjen bestående av man och tre barn, eller så tränar hon. Inom frisöryrket är det uppsättningar och skägg som ligger henne varmast om hjärtat.