Om oss

På Ernst & Victoria vill vi att du som kund ska känna att just du är i fokus. Vi lyssnar på dina önskemål och låter dem inspirera oss.

Namnet

För dig som inte är Hörbybo så kan kanske namnet ge lite huvudbry. Här kommer en kort förklaring…
Inspirationen till namnet kommer från en författarinna som bodde i Hörby på slutet av 1800-talet. Hennes namn som gift var Victoria Benedictsson och hon skrev under pseudonymen Ernst Ahlgren. Ernst & Victoria är alltså en och samma person.

Filosofin

På Ernst & Victoria vill vi att du som kund ska känna att just du är i fokus. Vi lyssnar på dina önskemål och låter dem inspirera oss.
Kom in, sätt dig ner och njut av den avslappnande stämningen. Läs en tidning och låt oss bjuda dig på en kopp nybryggt kaffe.

Karolin

Karolin

Startade 2010 salong Ernst & Victoria och har många års erfarenhet inom frisöryrket. Hon har nyligen tagit sitt mästarbrev och är tekniker för Joico. Hos Karolin är kreativiteten alltid på topp, vilket inte bara syns på frisörjobben utan även i skyltning på salongen.
Petronella

Petronella

Shoppingtokig tjej som har funnits med på salongen sedan starten 2010. Under hösten 2017 blev Petronella delägare till salongen ihop med Karolin. Hon har sedan tidig ålder varit säkert på sitt yrkesval och med sitt sprudlande humör blir det inte bättre. På fritiden läggs det mycket tid på hästen
Nelly

Nelly

Tjejen som hittat hit efter ett par års arbete på en stor salong i Köpenhamn. Hon älskar att resa till nya platser och spendera tid med vänner och familjen. Nelly brinner för sitt yrke och inspireras av att inspirera
Mathilda

Mathilda

Eslövstjejen som hittade till Hörby sommaren 2018. Efter många års erfarenhet i en större frisörkedja i Lund ville Mathilda prova på något lite mindre & mer personligare. Älskar att resa & spendera tid med familjen. Det bästa med yrket är förvandlingen från att kunden sätter sig i stolen till att den lämnar nöjd & med en ny bokad tid.